Tallinn. Eesti köök

06.01.2006

Eesti Instituut andis välja uue Eesti köögist jutustava trükise.
Maire Suitsu kirjutatud ja Krete Pajo kujundatud illustratsiooniderohke väljaanne on ingliskeelne, mõeldud tutvustama Eesti kööki, eestlaste toitumisharjumusi ning nende kujunemist ajaloos. Eraldi tehakse juttu kohvijoomisest ja kohvikukultuurist, magustoitudest, püütakse leida nii Eestit külastavaid võõramaalasi kui ka paljusid eestlasi huvitavale küsimusele, mis on tüüpiline Eesti toit, samuti aitab tagumise kaane siseküljele paigutatud kaart näidata, millisest Eesti piirkonnast erinevad tuntumad rahvustoidud pärinevad.
Trükis ei paku mitte ainult põnevat ja lõbusat lugemismaterjali, vaid põhitekstile lisatud retseptid annavad hakkajamale lugejale võimaluse mitmed road kohe ka ise järele proovida.
“Eesti köök” on tasuta kättesaadav Eesti Instituudis ja filiaalides.

< TAGASI
Kalender
< Jaanuar 2006 >
E T K N R L P
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031